Az elektroszmog három negatív hatása a szív- és érrendszerre

Egyre több független kutató és orvosszakértő hívja fel a figyelmet a szív- és érrendszeri rendellenességek és az elektroszmog közötti kapcsolatra.

Nem feltétlenül jelent betegséget, ha a szívünk egyszer kihagy egy ütemet, vagy szédülünk – de mindenképpen orvoshoz kell fordulni, hogy biztosak legyünk benne. A szív- és érrendszeri problémák lehetséges okának megtalálásához az orvos olyan dolgokat fog kérdezni, mint például: dohányzik vagy iszik-e  alkoholt, sportol-e és egészségesen étkezik-e.  A diagnózisban azonban gyakran csak ezen környezeti tényezőket veszik figyelembe. De vajon vannak-e más faktorok is a környezetből, amelyek negatív hatással vannak a szív- és érrendszerre?

Egyre több független kutató és orvosszakértő mutat rá a szív- és érrendszeri rendellenességek és az elektroszmog közötti kapcsolatra. Három negatív hatást is ismételten dokumentálnak a tudományos tanulmányokban:

 

1. A testben lévő víz fizikai tulajdonságai megváltoznak

Az emberi test több mint 70 % vizet tartalmaz. A víznek három fő funkciója van az emberi testben: szállítóközegként, oldószerként és kommunikációs közegként szolgál a sejtek számára.

2014-ben Maie Bachmann kutató kimutatta, hogy az elektromágneses sugárzás megváltoztathatja a víz fiziokémiai tulajdonságait. Ez azt jelenti, hogy a víz természetes szállítási, oldódási és kommunikációs tulajdonságai károsodnak.
Ez negatív hatással lehet a szív- és érrendszerre.

  

2. A vörösvértestek összetapadnak és akadályozzák a véráramlást

Az elektromágneses sugárzás (EMS) összemágnesezi a vörösvértesteket. A vérnyomás megemelkedik, a kapillárisok oxigén- és tápanyagellátása korlátozott – vagy néha már nem is lehetséges. A szervezet méregtelenítő képessége is csökken.

Az olyan problémák, mint a szívritmuszavar, a magas vérnyomás, a kiégés, a fáradtság, a koncentrációs nehézség, a teljesítményvesztés és a regenerálódási képesség hiánya csak néhány a lehetséges tünetek közül.

 

3. A szív pulzusszám-beállítási képessége romlik

Egy tanulmány a mobiltelefon sugárzásnak a szívműködésre gyakorolt hatását vizsgálta - különösen a pulzusszám-változékonyságot (a szív pulzusszámának beállítására való képességét) egészséges embereknél.

Kimutatták, hogy a mobiltelefonok megváltoztathatják a pulzusszám-változékonyság (HRV) természetes egyensúlyát. Mivel a készüléket a beszélgetés során a fej közelében tartják, ez befolyásolhatja az autonóm idegrendszert - ez utóbbi kapcsolódik a szívműködés (pacemaker) szabályozásához.

Mit tehet az elektroszmog által okozott szív- és érrendszeri rendellenességek elkerülése érdekében?

A már meglévő egészségügyi állapotok és a sugárterhelés kombinációja különösen kritikus fontosságú. Ezért tanácsos az ilyen típusú sugárzást mindig belefoglalni a szív- és érrendszeri panaszok diagnosztizálásába.

A mobiltelefonok sugárzására vonatkozó jogi határértékek nem megfelelőek – mivel ezek csak a hőhatásra (hővel kapcsolatos) korlátozódnak, nem pedig az atermikus (nem hővel kapcsolatos) hatásokra. Ez alapvetően olyan, mintha a radioaktív anyag emberre gyakorolt hatását csak a hőmérő mérési módszerével értékelnénk.

A következő lépése legyen ez:

Személyes találkozó szakértőnkkel, hogy közösen dolgozzuk ki A MEGOLDÁST.