A hatékonyság mérhetősége

A Memon Bionic Instruments GmbH megalapítása óta végzett folyamatos kutatómunka érdekében neves tudósokkal és szakértőkkel működünk együtt nemzetközi szinten. Pontosan ez bizonyítja technológiánk világszintű egyediségét.

A memon technológia mérhető hatása 

A következő négy különböző, tudományosan megalapozott mérési módszer bizonyítja a memon technológia pozitív, védelmező és kiegyensúlyozó hatását az emberekre és lakókörnyezetükre. 

  •  A vérben: A sötétmezős mikroszkópia tudományosan elismert módszerével a vér elektroszmog hatására bekövetkezett változása láthatóvá válik, többek között a sötét mező mikroszkópja alatti perifériás vércsepp segítségével. 
  • A sejtben: Peter C. Dartsch professzor sejtbiológiai kutatásai és laboratóriumi vizsgálatai láthatóvá teszik a nagyfrekvenciás sugárzás negatív hatását a sejtkultúrákra. Látható tehát, hogy a memon technológia pontosan ezektől a negatív hatásoktól véd. 
  • Szívfrekvencia-variabilitás: A pulzusszám variabilitásának (HRV) mérése felhasználható egy személy vitalitási indexének meghatározására. A vitalitási index tükrözi a személy létfontosságú erőforrásait, és meghatározza az egészségi állapot mutatóját. Így a memon technológia emberre gyakorolt hatása a vitalitási index alapján mérhető.

A Grimm Aerosol Technik rendkívül érzékeny mérőműszereit a a beltéren belélegzett levegő finompor koncentrációjának mérésére használják. A vállalat a világ egyik vezető szakértője a szálló por mérésében. 

 

Természetes víz

A víz az életünk

Az emberi test több mint 70%-a víz. Ezért a víz létfontosságú az élethez, hiszen számos fontos feladatot lát el a testünkben. Felelős az egész anyagcseréért: egyrészt oxigénnel, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látja el sejtjeinket, másrészt a toxinok elszállításával tehermentesíti a szervezetünket.

 

Tények a vízről 

Az emberi fogyasztásra szánt vizet az európai és a nemzeti jogszabályok ivóvíznek nevezik. Ez jelenti az összes vizet eredeti vagy előkészítés utáni állapotában, amelyet ivásra, főzésre, vagy más háztartási célra, tisztálkodás, takarítás stb. használunk. 

Az ivóvíznek tisztának és emberi fogyasztásra alkalmasnak kell lennie. Nem tartalmazhat kórokozókat, és egészségügyi kockázatot jelentő koncentrációban előforduló anyagokat. Egészségügyi kockázatot jelentő anyagok esetében nemzetközi irányadó értékek vannak. Ezeket a nemzeti jogszabályok kötelező érvényű határértékekké alakítják át. A vízellátó vállalatok kötelesek a fogyasztót rendszeresen, megfelelő módon tájékoztatni az ivóvíz minőségéről.

A lakástulajdonosok és a fogyasztók felelősségi körére további útmutatók is rendelkezésre állnak.

 

Az emberi testben a víz számos fontos feladatot lát el. A víz szállítja az anyagcsere tápanyagait és bomlástermékeit, szabályozza a sejtek ozmotikus nyomását, fontos hőtároló a testhőmérséklet szabályozásában, elősegíti a salaktalanítást és ezáltal a toxinok eltávolítását a szervezetből. Ezenkívül a víz úgynevezett "strukturált vizet" képez a molekulák és a membránok felszínén, ezért elengedhetetlen ezeknek a sejtkomponenseknek az optimális működéséhez. 

 

Az ilyen szerkezetek rejtett minőséget és eddig ismeretlen energiát adnak a víznek. Ha ezeket a struktúrákat megzavarják, például az elektromágneses mezőkkel való kölcsönhatás által, a víz biológiai minősége és így az élő sejtek funkcionalitása csökken. Az ivóvíz tehát sokkal több, mint egy folyadék, amelynek meg kell felelnie a jogi követelményeknek és irányelveknek – ez a legfontosabb táplálékunk. 

Mit tehet a Memon? 

Ha a víz természetes szerkezete megsérül, például az elektroszmog által, a víz már nem tudja a feladatait teljes mértékben ellátni a szervezetünkben. A memon technológia lehetővé teszi a víz természetes szerkezetének helyreállítását, és így biztosítja a renaturált vizet. 

 

 Az eredmény: tiszta, természetes, renaturált víz. 

 

A hatékonyság bizonyított 

Az ivóvíz memon technológián keresztüli pozitív változása mérhető. Ezt többek között a neves vízkutató, Bernd Bruns is megerősítette. Bernd Bruns már 2006-ban az úgynevezett vízérettségi módszert alkalmazta a memon technológia vízre gyakorolt hatásának vizsgálatára. Értékelési kritériumai szerint a renaturált memonvíz eléri a legmagasabb minőségi szintet. További információ erről Bernd Bruns "Achtung Wasser" című írásában (ISBN: 3981072804) 

 

Szakértők mondták:

A memon csökkenti a finom és ultrafinom részecskék számát a helyiség levegőjében, és így a finom por arányát a belélegzett levegőben, amely bejut a tüdőbe.

Dr. Friedhelm SchneiderProduct Manager Grimm Aerosol Technik GmbH 

A memon technológia a jövő igazi technológiája, mivel képes stabilizálni és támogatni az életfolyamatokat, és meg tudja védeni az élő rendszereket a stressztől és a veszélyektől.

Prof. Dr. Arnim Bechmann gazdasági tudós 

  

Célunk:

A memon azt a célt tűzte ki maga elé, hogy lehetővé tegye az emberek számára, hogy a negatív környezetszennyezéstől mentesen és a természettel összhangban tudjanak élni. Védelmet nyújt a modern technológia kényelmének feladása nélkül. A természet példáját követve a mottónk: "RENATURE YOUR LIFE".  

További fontos fókuszpontok a modern technológiák felelősségteljes használatának megteremtése és mellékhatásainak alapvetően kritikusabb tudatosítása. 

 

Jó okkal alapították 

Erika és Hans Felder 2002-ben alapították a memon céget. A teljes meggyőződés adott bátorságot ehhez a döntéshez. Harminc éven át mindketten egy sikeres ingatlan- és ingatlanfejlesztő céget működtettek, amely a régió egyik vezető vállalata volt. A természetes és ökológiai házépítési elemek kutatása, valamint saját egészségügyi tapasztalataik alapján került a két vállalkozó kapcsolatba Winfried M. Dochow-val, a memon technológia feltalálójával és fejlesztőjével.