Elektroszmog

Mi lenne, ha látnánk az elektroszmogot? Leegyszerűsítené-e a dolgunkat? Vagy bonyolultabbá válna minden? Megrémülnénk? Valószínűleg azonnal cselekednénk, és megvédenénk magunkat tőle. Mint ismeretes, a technológiai fejlődésnek mindig két oldala volt: egy kellemes és egy meglehetősen kellemetlen. Általában inkább az előnyöket látjuk, és figyelmen kívül hagyjuk a hátrányokat. Áramellátás mindenhol, folyamatos elérhetőség, erős wifi hálózat, kényelmes hangvezérlés, számítógépes munka bárhol-bármikor, és sorolhatnánk még. De mi a helyzet az árnyoldallal? Mi az ára ennek a kényelemnek? 

Elektroszmognak hívunk minden mesterségesen generált elektromos, mágneses és elektromágneses mezőt (EMF). Ezeket a mezőket az erejük (amplitúdójuk), oszcillációjuk (hullámhosszuk) és rezgésszámuk (frekvencia) jellemzi. Megkülönböztetünk magas és alacsonyfrekvencia mezőket, amelyek - mint az optikai sugárzás is - a nem ionizáló sugárzáshoz tartoznak. Az ionizáló sugárzással ellentétben - például a röntgensugarak - ennek a sugárzásnak az energiája nem elegendő az atomok és molekulák elektromos töltéséhez – ionizálásához. Mindazonáltal az ilyen típusú sugárzásnak egészségügyi következményei lehetnek.

Bizonyos körülmények között ez úgynevezett rezonanciahatásokhoz vezethet. A természetesen előforduló EMF evolúciós paraméterek a belső testi funkciók orientálását és ellenőrzését szolgálják. A technikai eredetű EMF blokkolhatja vagy akár teljesen megakadályozhatja a természetes folyamatokat.

Azt a tényt, hogy az elektromágneses mezők jelentős hatással lehetnek az emberi egészségre és a környezetre, már számtalan neves tudós és orvos bizonyította a múltban. A kompetenciakezdeményezés, a BioInitiative munkacsoport, az Európai Környezetvédelmi Ügynökség, a Svájci Szövetségi Környezetvédelmi Hivatal, az IARC (WHO), a Rák- és Környezeti Betegségek Tanulmányozásának és Ellenőrzésének Nemzeti Intézete és más nemzetközileg elismert kutatóintézetek tanulmányai és jelentései részletesen foglalkoznak az elektromágneses mezők emberre gyakorolt lehetséges egészségügyi hatásaival. 

A körülöttünk lévő negatív környezeti hatások nagy részét nem tüntethetjük el egyszerűen, de természetes körülményeket tudunk biztosítani, hogy a víz ismét víz, a levegő újra levegő, és a Föld újra Föld legyen. Ezt az újra természetközeliséget idézik elő a memon bionikus védelmi eszközök.

Az elektroszmog, az 5G sugárzás, a szálló por és a szennyezett víz általi állandó terhelés kibillent az egyensúlyunkból, és hosszú távon károsíthatja egészségünket. A stressz és a rossz szokások kialakulása ronthatja még jelentősen a helyzetet. A következmények ismertek: a kimerítő alvási problémáktól, a fejfájáson, az állandó belső feszültségen, az egyre súlyosbodó vagy akár veszélyes allergiákon át a legyengült immunrendszerig, pszichológiai és pszichoszomatikus tünetekig és a felsorolás egyre csak bővül. 

A több évtizedes kutatás során kifejlesztett memon bionikus termékeket a negatív környezeti hatások, például az elektroszmog és a szálló por ártó hatásainak szentelték. Használatuk során újra nyugalmat, belső egyensúlyt, tisztaságot és erőt tapasztalunk.

Kéz a kézben a természettel a káros környezeti hatások ellensúlyozására a memon azt a célt tűzte ki maga elé, hogy lehetővé tegyen az emberek számára egy a negatív környezetszennyezéstől mentes és a természettel összhangban lévő életet. Védelmet nyújtani a modern technológiával járó kényelem feláldozása nélkül. A természet példáját követve a mottónk: RENATURE YOUR LIFE“.