Magunkról

„A technológia és a természet nem zárják ki egymást. Épp ellenkezőleg, a megoldás abban rejlik, hogy a modern technológiát természetes körülmények megteremtésére használják. Meg kell tanulnunk harmóniában élni a természettel anélkül, hogy kihasználnánk azt. Ez azt is jelenti, hogy egészségünk érdekében alkalmazzuk a rendelkezésünkre álló ismereteket és folyamatosan bővítjük azokat. A memon technológiával hatékonyan sikerült korrigálni a környezeti kihívások káros hatásait. Egy fejlesztő számára semmi nem lehet ennél kielégítőbb.”

Winfried M. Dochow, a memon technológia fejlesztője

 

A magyar alapítású Home&Health egészségmegőrző szervezetünk célja, hogy a fenti állítást, miszerint a technológia fejlődése és a természetes környezet nem zárhatják ki egymást, kulcsfontosságú üzenetként adjuk tovább az emberiségnek.

Víziónk, hogy a modern technológiát használó emberek számára legyen természetes az, hogy egészségünk megőrzéséhez hozzátartozik saját és környezetünk rezgéseinek harmóniája, azaz az elektroszmog és a geopatikus sugárzások ártó hatásaitól megvédő védelmi eszközök, berendezések mindennapos használata.

 

Küldetésünk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az elektroszmog illetve a geopatikus sugárzások létére és veszélyeire, továbbá megoldási lehetőségeket kínáljunk a problémára.

Edukációs jelleggel webinárokat és konferenciákat szervezünk a technológiai fejlődés, az 5G, az elektroszmog és a geopatikus sugárzások témakörökben, amely rendezvényeinkre minden érdeklődőt szeretettel várunk online és offline egyaránt.