A memonról

Mit tud a memon nyújtani? 

Mi a memon-nál egyáltalán nem vagyunk a technológia és a fejlődés ellen. Szeretnénk felhívni a figyelmet a technológia felelősségteljes, tudatos használatára, és védelmet nyújtani: a memonizerek az elektromágneses mezők és a sugárzások ellenére lehetővé teszik a modern technológia használatát. A memon technológia tartós pozitív hatását világszerte egyre több orvos és tudós ismeri el. 

 

Hogyan működik a memon technológia? Miért egyedülálló a memon? 

"A memon technológia a jövő igazi technológiája, mivel képes stabilizálni és támogatni az életfolyamatokat, és megvédeni az élő rendszereket a biológiailag káros hatások stresszétől és veszélyétől."

Prof. Dr. Arnim Bechmann 

A memon technológia a pilótafülkében történő zajszűréshez hasonlóan működik. A hang semlegesítése érdekében egy ellenhang (a zavaró hangnak megfelelő ellen-információforrás) jön létre. A memonnal minden káros információs hullám semlegesítődik a helyiségek áramkörein keresztül úgy, hogy a technikai hullámok megmaradnak és minden technológia korlátozás nélkül továbbra is használható marad. 

A magas frekvenciás sugárzás negatív hatással lehet a vérünkre. Sötétmezős mikroszkopikus vizsgálatok során a memon technológia használata előtt és után láthatóvá vált, hogy a memon megvédi vérünket a negatív környezeti hatásoktól.

Egy a holomedikus gyakorlat által 2019-ben készített vérvizsgálat során az alábbi képek mutatták be a változásokat. 

 

Szálló por

A szálló por változása beltéren: a memon jobb minőségű levegőt biztosít.

A memon technológia a levegő ionarányának megváltoztatásával átalakítja a levegőt, és ezáltal befolyásolja a belélegzett levegő finom porrészecskéinek viselkedését. A finom porrészecskék már nem taszítják egymást, hanem vonzzák és nehezebbé válnak. Ennek eredményeként leszállnak a talajra, és már nem jutnak be a tüdőbe. 

 A szálló por csak a nagyvárosokban, szabad levegőn, forgalmas utakon van jelen? Tévedés! Valójában a finom porszennyezés mértéke beltéren gyakran a többszöröse a kintinek. A szálló pornak való kitettség ezért nem kezdődik és végződik a küszöbön.

A WHO besorolása szerint a szállópor egészségkárosító hatását tekintve a formaldehiddel, a nitrogéndioxiddal vagy akár a szénmonoxiddal található egy kategóriában.  Ez azért van, mert a porrészecskék olyan finomak, hogy behatolnak még a tüdő legfinomabb elágazásaiba is, így ezzel könnyedén bejutnak a véráramba is. Minél kisebbek a részecskék, annál veszélyesebbek lehetnek az egészségünkre. Az elmúlt években számos tudományos tanulmány jelent meg, amelyek kimutatták a szálló por egészségre gyakorolt negatív hatását, beleértve a tüdő, a szív, az erek és a nyirokrendszer károsodását. 

 

Tények a szálló porról 

A szálló por 10 mikronnál kisebb levegőben lévő részecskékből áll. A szálló pornak meghatározott felső határa van, de alsó határa gyakorlatilag nincs. Ez azt jelenti – és ezt évek óta elhanyagolják, hogy olyan finom és ultrafinom részecskék milliói tartoznak ezekhez a részecskékhez, légzési és egészségügyi problémákat okozva, amelyeknek mennyisége egyre inkább növekszik. 

Míg a nagy részecskék főként a felső légutakban és a hörgőágakban rakódnak le, addig a finom és ultrafinom részecskék elérik a legapróbb elágazásokat és hörgőcskéket. A hörgőcskéken keresztül ezek az ultrafinom részecskék átjuthatnak a véráramba is, így a szervekben és szövetekben lerakódva maradandó károsodást okozhatnak. 

Ezek a részecskék égési folyamatok melléktermékei- lehetnek koromrészecskék, ipari kipufogógázok, a közlekedési kipufogógázok és dízelkorom- nem tesznek különbséget a szabadlevegő és a belső légtér között, mindenütt jelen vannak.

A lézernyomtatóknak, penész spóráknak stb. köszönhetően beltéren, ahol az emberek sok időt töltenek munkával, élettel, alvással, ez a finom por még több problémát tud okozni, mint kint. A részecskék rákkeltők, megbetegítenek, és óriási költségeket okoznak az egészségügyi ágazatnak. 

A memon technológia a levegő ion arányának megváltoztatásával természetessé alakítja a beltéri levegő minőségét, ezáltal befolyásolva a finom porrészecskék viselkedését a belélegzett levegőben. A finom porrészecskék már nem taszítják egymást, hanem vonzzák és nehezebbé válnak. Ennek eredményeként a talajra süllyednek, és már nem jutnak be a tüdőbe. Ily módon a belélegzett levegőben lévő szálló portartalom a terheléstől függően akár 80 százalékkal is csökkenhet - amint azt a finom pormérések is mutatják -, és a levegő természetes módon tisztul. 

 

A hatékonyság tudományosan tesztelt. 

A németországi Grimm cég rendkívül érzékeny aeroszolmérő berendezéseivel végzett többszörös finompor mérés meggyőző eredményeket mutatott: A memon technológia alkalmazásával a finom porrészecskék aránya a légzőlevegőben akár 80% -kal is csökkenthető! Ez egyedülálló! Nincs más olyan technológia vagy műszaki berendezés, amely hosszú távon képes lenne ilyen eredményeket elérni. 

A Grimm Aerosol GmbH által 2020-ban a salzburgi Stiegl sörfőzdében végzett levegő ion- és finompor tartalmának mérése során egyértelművé vált, hogy a memon technológia használata akár 80%-kal is csökkentheti a beltéren belélegzett levegőben lévő finomport.