Márka: Memon

memonizerBODY Classic ezüst

Nincs értékelés
44 990 Ft
Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Ideális társ útközben, elegáns, praktikus személyvédelem.
Kategória: Személyes védelem

Egyetlen testen hordott termék sem helyettesítheti a teljesen harmonizált teret. Ezért az Ön otthonára / vállalkozására vonatkozó ajánlásunk mindenképpen az alap térvédelmi eszköz, a memonizerCOMBI. 

Tisztítsa meg a memonizerBODY classic védelmi eszközt rendszeresen tiszta vízzel, majd szárítsa meg. 

 

Méret és súly:  

  • memonizerBODY S - 140 x 20 x 4 mm - 20g 
  • memonizerBODY M - 165 x 20 x 4 mm - 21g 
  • memonizerBODY L - 200 x 20 x 4 mm - 23g 
  • memonizerBODY XL - 260 x 20 x 4 mm - 25g (csak szürke karkötő pánttal elérhető) 

A memonizerBODY classic silver (ezüst) kapható kis méretű csattal is gyermek méretben (kerülete 14,5 cm): memonizerBODY classic silver kid.  

 

Használat: Nem harmonizált terekben és kültéren való használatra utazáshoz (repülőn, autóban, villamoson stb ). 

 

Előnyök: egyszerű használat, nagyon kényelmes viselet, maximálisan bőrbarát (nikkelmentes) 

 

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK 

A memonizerBODY silver karkötőn lévő ezüst csat kiváló minőségű rozsdamentes acélból (1.4509 nach EN 10088-2) készül "Made in Germany" minőségben. Az anyag nikkelmentes, különösen bőrbarát és nedvességálló.  

A rozsdamentes acél csat a memonizerBODY black (fekete) karkötőn be van vonva egy DLC (Diamond Like Carbon, DLC, DIN EN ISO 13485) réteggel, amely egy speciális és bonyolult folyamat során készül el. Nagy karcolásállóság és kémiai stabilitás jellemzi. 

A csuklópánt orvosi szilikonból és memon információt hordozó anyagból készül, amely egyenletesen oszlik el a pánt teljes felületén. A csuklópánt használat közben kopásnak van kitéve, így korlátozott élettartammal rendelkezik. Ezért időnként érdemes cserélni. A webshopban kapható külön szilikon pánt is csat nélkül.  

 

Használata: 

- a memonizerBODY védelmi karkötőt a csuklón kell viselni

- a pánt hosszúsága hozzáigazítható a csukló méretéhez

- a csatot ki kell nyitni, a csatba belecsúsztatni a pántot, és visszazárni a csatot, Ha túl hosszú a pánt, ollóval a végén könnyen levágható. 

 

Diamond (Gyémánt) kivitel 

A memonizerBODY Diamond csatjában lévő cirkon kristály köveket kézzel, egy "Made in Germany" specialista szakember helyezi be a csatba. Ennek a kézműves kivitelezésnek köszönhetően a kövek a fény irányától függően csillognak. Ez a különlegessége a minőségi terméknek. Ez annak is a jele, hogy ez nem egy ipari tömegtermék, hanem értékes, kézzel készített darab.

 


Szerelési útmutató