Sugárzási állapotfelmérés

Nincs értékelés
45 000 Ft 58 000 Ft 76 200 Ft 76 200 Ft 45 000 Ft-tól
Ingatlan típusa
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Aki szeretné tudni, hogy milyen fajta és mértékű sugárzások vannak otthonában, az rendelje meg sugárzási állapotfelmérés szolgáltatásunkat, mely során az egészségügyi határértékekhez viszonyítjuk a mért értékeket.

Kategória: Webshop

Leírás

Sugárzási állapotfelmérés szolgáltatásunk célja kettős: egyrészt felmérjük az ingatlan általános sugárzási állapotát, másrészt megvizsgáljuk a laikus embernek nem sokat mondó, vagy éppen ijesztő jelenségeket. A szolgáltatás keretében a méréseket kalibrált mérőműszerekkel végezzük. A teljes vizsgálat időtartama másfél - két órát vesz igénybe.

A felmérést a továbbiak szerint folytatjuk le:
A megbízóval és az ingatlan tulajdonosával egyeztetett időpontban munkatársunk kiszáll a helyszínre.
Ügyfelünkkel együtt először körül járjuk az ingatlant, felmérjük a környezetet, és folytatjuk a felmérést a különféle elektroszmog mérő műszerekkel.

Az állapotfelmérés során folyamatosan tájékoztatjuk Ügyfelünket, és minden kérdésre megpróbálunk választ adni. A vizsgálat végeztével szóban összefoglaljuk a tapasztaltakat.

 

Véleményezés

Az állapotfelmérést követően írásos véleményezést készítünk. A véleményezés két részből áll: a felmérő lapon pontosan rögzített állapot leírásból, valamint a szükséges és lehetséges tennivalókból.
Az írásos véleményezés szolgáltatásunk részét képezi, de ezen felül telefonon a későbbiek során is Ügyfelünk rendelkezésére állunk.

 

Kiszállási díj

Szolgáltatásunk budapesti központunkból kiterjed az ország teljes területére, ezért áraink felmérési és kiszállási díjat tartalmaznak. Díjunk tartalmazza az egyszeri helyszíni felmérést és a szöveges véleményezés elkészítését.

A helyszín távolságától, illetve az eljutás idejétől függően egyedi egyeztetés alapján határozzuk meg. Pl Budapesten belül 5.000,-Ft, Budapesttől 100 km 10.000,-Ft, 200 km 20.000,-Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, és visszavonásig érvényesek.

Hétvégi felméréseket is vállalunk előzetes egyeztetés alapján.